Tapasztalatok

Prosztata

Dátum: 2015.09.28 | Feladó: Zákány Péter

Kedves Mindenki!

Szeretném a történetemet tanulságként megosztani. 2009. áprilisában voltam egy egészségi állapotfelmérésen a hölgynél. A gép azt jelezte, hogy a prosztatánál van meszesedés, ill. enyhe megnagyobbodás. Én kijelentettem, hogy nincs ott semmi baj, nem jó az a műszer! Természetesen nem hallgattam a jó tanácsra és nem foglalkoztam vele. Eltelt aztán két év és jöttek a problémák. Azonban akkor már nem enyhe állapot volt, hanem nagyon komoly tünetekkel jelentkezett a probléma. Minden ami tünet lehet, minden jelentkezett nálam. Elmentem orvoshoz, vizsgálatok vizsgálatok hátán, minden rendben van, de a tüneteim mégis meg voltak. Aztán teltek a hónapok és 2013-ban megállapították, hogy rákos vagyok. Megműtöttek, de sajnos azóta ez annyira rá ment az egészségemre, hogy talán már nem lesz belőlem többé "ember".

Most, hogy megtaláltam ezt a honlapot, kaptam egy kis reményt. Fel tudom venni a kapcsolatot azzal a hölggyel, aki annak idején arra próbált ösztönözni, hogy tegyem helyre a problémát, addig, amíg nincs baj. Most hallgatni fogok rá, amennyiben el tudom érni, hogy újra kapcsolatba lépjek vele és mindenkinek azt mondom, hogy figyeljen oda az egészségére, amíg lehet, próbálja megelőzni a betegségeket, mert ha már az orvosok is megállapítják, akkor nagy baj van, viszont a vitaminok pótlása nélkül senki nem lehet egészséges!!!

Jó egészséget mindenkinek.

Üdvözlettel: Zákány Péter Debrecenből

Idegszál becsípődés

Dátum: 2015.05.16 | Feladó: Mária Romániából

Lányomnak becsípődött az idegszála a derekánál. Ráhúztuk a vulkáni kőzetes derékpántot és húsz perc múlva minden fájdalma megszűnt! Köszönjük szépen, hogy megismerhettük.

Pajzsmirigy göb

Dátum: 2015.04.17 | Feladó: Marcsi

Ismerősömnek pajzsmirigy problémája volt,szerencsére megismerkedett a Prillian termékekkel.Elkezdte fogyasztani a termékeket Ezüst forrásoldatot,Mix forrásoldatot és a göb felszívódott. Köszönöm Flavin!

Aranyér

Dátum: 2014.07.17 | Feladó: Kovács Zsóka

Szeretnék az aranyérrel küszködőkön segíteni! Jó két hete jött ki az aranyerem a terhességem 31. hetében. A doki az mondta, lehet enyhíteni a fájdalmakon valami szerrel. Én már akkor elkezdtem kenni a Prillian arany forrásgéllel és eszem a Csicsókakocentrátumot feketeribizlivel és iszom a Mix forrásoldatot. Két-három nap után már nem éreztem, pedig még kint van, de most már csak egy pici része van kint. Mindenkinek szívből ajánlom, mert semmi panaszom nincs vele!

Üdvözlettel: Zsóka Hajdúböszörményből

Székrekedés

Dátum: 2014.04.16 | Feladó: Kovács Krisztina

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek figyemébe ajánlani, aki komoly székrekedéssel küzd, hogy a Prillian RCL forrásoldat és a Csicsókakoncentrátum ananásszal együttes szedése pillanatok alatt segítséget nyújtott eddig minden családtagomnak. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! Én nagyon hálás vagyok ezért, hogy megismerhettem és rendbe hozta ezt a régóta gyötrő problémámat!

Üdv: Kriszta

Re:Székrekedés

Dátum: 2014.07.16 | Feladó: Kedves Kriszta!

Én RCL forrásoldatot szedtem Kalcium-ionnal és a 4. naptól nem puffadtam, a savlekötőt teljesen elhagytam és a székletem teljesen rendszeres lett!

Valószínűleg akkor az RCL a csodatevő!?

Üdv: Klári

Gyomorbántalmak

Dátum: 2013.11.15 | Feladó: Katalin

Évekig küzdöttem a gyomrommal. Alánlották nekem az állapotfelmérést és gondoltam, nincs mit veszítenem. Annyit költöttem már az orvosokra és gyógyszerekre (amiktől sajnos még betegebb lettem), hoy elmentem egy ilyen mérésre az Erzsikéhez. Két nap után már nem fáj a gyomrom!

Katalin Bakonszegről

Nagyobb teherbírás

Dátum: 2013.10.22 | Feladó: Krisztián

13 éve focizom és minden nap edzőterembe járok. 2013. márciusában kezdtem el szedni a Prillian RCL forrásoldatot, a sportolós port és a vulkáni kőzetes pántokat. Azt vettem észre, hogy sokkal tovább és könnyebben bírom az edzéseket, nehezebben lesz izomláza, vagy ha van is, pillanatok alatt elmúlik. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki sportol!!!

Krisztián Budapestről

Re:Nagyobb teherbírás

Dátum: 2013.10.22 | Feladó: Béla

Kedves Krisztián! Nagyon jó, hogy megírtad ezeket. Én is csatlakozom, nekem is sokkal több energiám van, ráadásul az asszony is nagyon hálás ám! :)

Béla

Re:Nagyobb teherbírás

Dátum: 2013.10.22 | Feladó: Béla

Még annyit hozzátennék, hogy nagyon jó pénzt is keresek ezáltal, hogy a barátaim is fogyasztják és tovább ajánlják és ebben tudok bárkinek segíteni. Havi 60ezret simán kereshetsz ezzel!

Gyomorfekély

Dátum: 2013.10.19 | Feladó: Nagyné Mária

Kedves mindenki!

Tizenéve van gyomorfekélyem, amire mindig újabb gyógyszereket írtak fel nekem. Tegnapelőtt (2013.10.17.-én) kezdtem el szedni az ezüst forrásoldatot és a gránátalmás jelly-t. Ma reggel arra ébredtem, hogy nem érzek semmi fájdalmat, kellemetlenséget a gyomromban, ami évek óta most először történt meg.

Hálásan köszönöm.

Mária Berettyóújfaluból

Legális doppingszerek

Dátum: 2013.10.09 | Feladó: Kovács Rita

Kedves Erzsébet!

Szeretném megköszönni Önnek és természetesen a Prillian készítményeknek, hogy a versenyen az egyik legjobb lettem. Az edzések alatt folyamatosan szedtem az RCL forrásoldatot, a sportolós port és a Vulkáni kőzetes derékpántot és zoknik is használtam és olyanok lettek az eredményeim, amilyenek eddig soha.

MINDENKINEK TISZTA SZÍVEMBŐL AJÁNLOM, AKI NEM AKAR ILLEGÁLIS DOPPINGSZEREKET HASZNÁLNI, DE SZERETNÉ A TELJESÍTMÉNYÉT FOKOZNI!!!

Rita Szolnokról

Pajzsmirígy

Dátum: 2013.09.20 | Feladó: Ádám Noémi

Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogy mi jó a pajzsmirígy alulműködésre?

Köszönöm lőre a válaszokat

Re:Pajzsmirígy

Dátum: 2013.10.09 | Feladó: Kovács Rita

Szia Noémi!

Én amikor baj lett a pajzsmirígyemmel beméretem magamat. Kiderült, hogy nincs nagy baj, de nagyon sok vitamin és ásványi anyag hiányzott a szervezetemből. Többek között a cink és a szelén, a kalcium és a c-vitamin.

Meg csináltam egy három hónapos kúrát, szedtem a MIX forrásoldatot, a Kalcium-ion forrásoldatot és a Feketeribizlis jelly-t és az RCL forrásoldatot (ezt azóta is szedem) és teljesen el múlt minden panaszom.

Remélem, tudok segíteni neked.

Szép napot: Rita

Pollen allergia

Dátum: 2013.09.20 | Feladó: Kelemen Krisztina

Kedves Mindenki!

Augusztus elején kezdtem el szedni a Prillian Ambrosia nevű készítményt. (youtube-on bemutatót találtok róla) Előtte csináltam egy jó kis béltisztító kúrát. Teljesen tünetmentes voltam a parlagfű virágzásakor. Az unokahúgom nem csinált előtte tisztítást, de nála is működött, igaz ha egy adagot kihagyott, akkor kínlódott egy kissé.

Szóval ennyit a parlagfűről. Egy kincs és használjátok bátran!

Köszönöm a segítséget, hogy nem kellett szenvednem.

Krisztina Berettyóújfaluból

Here daganat

Dátum: 2013.09.18 | Feladó: Róbert

Nekem nem leukémiám, hanem here daganatom volt. Sugaraztak, kemóztak és össze égették a beleimet. Aztán találkoztam ezzel a termékcsaláddal és a hölgy amit ajánlott, azt kezdtem el szedni. Meggyógyultam és ez 2009 nyarán volt. Most a párom, akinek csak úgy eltűnt a mutatóujjából az ujjperce egyik pillanatról a másikra.
Az orvosok nem tudtak mit mondani és megint itt kötöttünk ki. Kár hogy csak most. Kiderült, hogy paraziták "ették" el a csontot az ujjából. Ha tovább vártunk volna, vagy az orvosokra bízzuk a dolgot, akkor már lehet az egész ujja eltűnt volna.

Leukémia

Dátum: 2013.09.18 | Feladó: Nagy Judit

Érdeklődni szeretnék, hogy leukémia esetében, mit érdemes szedni? Van e valakinek tapasztalata?

Re:Leukémia

Dátum: 2013.10.19 | Feladó: Csak én

Kedves Judit!

Én 3 évvel ezelőtt találkoztam a Prillian termékcsaláddal az Iklódi Erzsébetnek köszönhetően, aki azt ajánlotta, hogy kezdjem először a beleket kitisztítani az ezüst forrásoldattal és az ananászos jelly-vel illetve még szedtem hozzájuk a Kalcium-iont és a homoktövis port is. A béltisztítás után pedig szedtem néhány hónapig folyamatosan az ezüst forrásoldatot, a céklás port, a gránátalmás jellyt, a Mix forrásoldatot és a homoktövis port. Kemózni nem engedtem magam és elég rövid idő alatt nagyon jól lettem. Teljesen jól vagyok azóta is, bár azóta is fogyasztok mindig a készítmények közül néhányat. Most viszont már néhány hónapja van a Prilliannál az RCL forrásoldat, ajánlom, próbáld ki. Nagyon jókat írnak róla és hát "élelmiszer"!!! Ez nekem különösen tetszik.

Jó egészséget kívánok: Csak én Debrecenből

Visszérműtét után

Dátum: 2013.09.17 | Feladó: Konyári Edit

Visszér műtét után hónapokig nem gyógyult be a sebem. Az orvosok mindent próbáltak, de nem sikerült a nedvedző sebet begyógyítani. Elkezdtem szedni az Ezüst forrásoldatot, a Mix forrásoldatot és a Gránátalmás jelly-t és 3 nap után elkezdett a seb hegesedni. Nem akartam hinni a szememnek.

Egy hónap alatt már nagyon szép lett a seb és szinte teljesen begyógyult. Nagyon hálás vagyok és már a barátaimnak ajánlottam a Prillian készítményeket.

További jó munkát kívánok Romániából: Edit

Re:Visszérműtét után

Dátum: 2015.05.21 | Feladó: Konyáriné Imola

Kedves Edit! Lehet, hogy a műtétre sem lett volna szüksége. Nekem szerencsére elmaradt, s ezt a kis hölgynek köszönhetem, akié ez az oldal. Itt olvasgattam a Prillian termékekről. Tanácsot kértem és elkezdtem szedni az ajánlott termékeket. Tegnap kellett vissza mennem a dokihoz, hogy hogyan tovább és megdöbbenve mondta, hogy nagyon sok visszahúzódott és nagyon szépen alakulnak az ereim. Ha láttátok volna előtte és most a lábaimat, csodálkoznátok. A Mix forrásoldatot, a Kalcium-iont, a Csicsókakoncentrátumot feketeribizlivel és a Harmonizált mézport céklával szedtem 4 hónapig. Gyönyörű lett a lábam és nagyon hálás vagyok, amiért a fájdalmaim is teljesen megszűntek.

Köszönettel: Imola

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása