Daganatos betegségek

Hasnyálmirígy daganat

Dátum: 2016.02.05 | Feladó: Kozár Lajosné

Üdvözlök mindenkit! Szeretném megosztani a Prillian termékekkel való tapasztalatomat. Édesanyám debreceni születésű, ott él ma is. Én elkerültem Sárospatakra évekkel ezelőtt. Egy éve hasnyálmirígy daganatot állapítottak meg a férjemnél. Nagyon kétségbe estünk, mert azt mondták az orvosok, hogy úgy helyezkedik, hogy nem lehet műteni. Elkezdték kezelgetni mindenféle terápiával és a férjem állapota egyre rosszabb lett. Ekkor az édesanyám mondta, hogy van egy ismerőse, Iklódi Erzsébet aki egy magyar termékcsaláddal, a Prilliannal foglalkozik, meg kérdezi tőle hogy mit javasol és hátha segít nekünk is. Édesanyám ekkor már kilábalt egy betegségből ezeknek a termékeknek köszönhetően. A férjem el kezdte szedni a termékeket, ahogy a hölgy javasolta és alig hittük el, de napról napra jobban lett, javult az állapota. Ezt láttuk. Aztán hogy jöttek a kontroll vizsgálatok, a vizsgálatok is ezt mutatták. Azt, hogy a tumor húzódik összefele. A tegnapi napon voltunk a következő vizsgálaton és az orvos azt mondta, hogy nem lát semmit. Nincs daganat. Jönnek még majd a vér eredményei, de nagyon boldogok vagyunk ennek a hallatán, hogy bár nem hittünk benne, a daganat eltűnt.

Mindig hálásak leszünk és megfogadjuk, hogy ezentúl oda figyelünk a megelőzésre!!!

Köszönettel: Márta

Daganat

Dátum: 2015.08.07 | Feladó: Borsi Mária Sanislău

Kisfiam 10 éves. A nyakánál volt egy cseresznye nagyságú valami (daganat). Az orvosok nem tudták megállapítani, hogy mi lehet az és meg akarták műteni. Találkoztam az ezüst forrásoldattal és a csicsókakoncentrátum gránátalmával. Egy hónap alatt teljesen eltűnt a kisfiam nyakáról a daganat.

Mária

Pajzsmirigy betegség

Dátum: 2015.07.24 | Feladó: Fazekas Zoltánné

Mióta használom a KALCIUM ,és MIX forrásoldatot lényegesen javultak a pajzsmirigy hormonjaim a közérzetem is nagyon sokat változott. Ajánlom minden hasonló betegségben szenvedő sorstársaimnak!

Tüdő daganat

Dátum: 2015.02.07 | Feladó: Julianna

Itt olvastam és tüdődaganatomra kezdtem el én is szedni az RCL forrásoldatot, a Mix forrásoldatot, a Kalcium-ion forrásoldatot és a Csicsókakoncentrátumot gránátalmával! De én még mellé tettem a D3 forrás cseppet és a Harmonizált mézport céklával. Még egy hónap telt el és minden eredményem nagyon jó lett!!! Köszönöm Borinak, hogy megosztotta velünk az ő tapasztalatát, nagyon sok erőt adott.

Az már biztos, hogy nem szeretnék vissza esni, ezért folyamatosan fogom fogyasztani ezeket a termékeket. Ja és ami nagyon tetszik, hogy 100%-ig MAGYAR TERMÉKEK! :)

Torokrák

Dátum: 2014.06.21 | Feladó: Kovács László

Kedves Ti!

Szeretném közölni veletek, hogy másfél év után újra minden eredményem negatív lett. Tegnap voltam ellenőrzésen és meg lett minden eredményem amiket ebben a hónapban vizsgáltak. Szerencsére nem mentem neki a kemoterápiának, inkább elkezdtem szedni a tanácsolt Prillian készítményeket (céklás por, gránátalmás jelly, kalcium-ion forrásoldat, mix forrásoldat és az RCL forrásoldatot). Már néhány nap után jobban éreztem magam és elhatározta, hogy végig csinálom, kerül amibe kerül. Az orvosok is sokba kerültek volna és mivel itt van lehetőség kedvezményes vásárlásra, ezért neki vágtam! Most pedig boldog vagyok, hogy hallgattam a kedves hölgyre, akinek ezúton is köszönöm, hogy teljesen rendbe tudtam magamat hozni és újra teljes emberként élhetem az életemet!

Re:Torokrák

Dátum: 2014.06.21 | Feladó: Molnár A.

Kedves Kovács úr!

Osztom a véleményét! Heredaganattal műtöttek, majd sugaraztak (teljesen össze égették a beleimet) és rengeteg "mérget" is kaptam mindezek mellett. Az Erzsike tájékoztatott arról, hogy milyen alternatív lehetőségeim vannak és én is örülök, hogy hallgattam rá! Mindenkinek javaslom, hogy próbála meg, mert én is úgy kerültem a Prillian termékekkel kapcsolatba, hogy egy barátnőm ajánlotta, hogy keressem meg az Erzsikét (mellesleg itt a honlapon megtalálható az elérhetősége) és fogadjam meg amit ajánl.

Mégegyszer köszönöm

Pajzsmirígy daganat

Dátum: 2014.06.10 | Feladó: Mária Debrecen

Hálásan köszönöm az én drága unokatestéremnek, hogy megismertetett az Erzsikével, aki megmutatta hogy milyen lehetőségem van a Prilliannal arra, hogy a rosszindulatú pajzsmirígy daganatból legyen lehetőségem kigyógyulni. Ma voltam 6 hónap újra orvosnál és teljesen jó minden eredményem!

Köszönöm és mindenkinek azt ajánlom, hogy használja ki a kezébe kapott lehetőséget és fogadja meg a tanácsokat, mert így igen is nagyon jó esélye van mindenkinek a gyógyulásra.

Mária

Tüdődaganat

Dátum: 2014.03.14 | Feladó: Bori

Kemoterápia mellet kezdtem el szedni az RCL forrásoldatot, a Mix forrásoldatot, a Kalcium-ion forrásoldatot és a Csicsókakoncentrátumot gránátalmával! Nagyon jól érzem magam és az orvosok is csak csodálkoznak. Várom az eredményeket!

Bori Debrecenből

Melldaganat

Dátum: 2013.12.05 | Feladó: Kovács Enikő

Kedves Erzsike!

Hálás vagyok Önnek és az Ön által ajánlott Prillian készítményeknek, mert kigyógyultam (az orvosi eredmények szerint is!) a rákos betegségből. Most megértettem, hogy miért ilyen fontos, hogy azt a sok mérgező anyagot, ami be jut a szervezetünkbe, folyamatosan tisztítsuk és azt is, hogy miért is ilyen fontos a megelőzés. Mindenkinek üzenem, hogy ne sajnálja magától a vitaminok és ásványi anyagok pótlására szolgáló természetes készítményekre a pénzt, mert a gyógyulás a betegségből sokkal több pénzbe kerül és hiába van az ember jó orvosi kezekben, tisztítás nélkül és nyomelemek pótlása nélkül esély sincs a gyógyulásra, főleg ha még kemoterápiát is elfogad valaki! Én nem fogadtam el és itt vagyok. Az ismerőseim, akik elfogadták, sajnos már nincsenek közöttünk! Minden betegségből ki lehet gyógyulni, ha nem mérgezi tovább a szervezetét az ember!

Köszönettel: Enikő Romániából

Vastagbél daganat

Dátum: 2013.11.28 | Feladó: László

Szép napot mindenkinek. Nekem szép. 3 hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a prillian készítményeket. Nem igazán hittem benne, de azért végig csináltam a 3 hónapot tisztességesen. Ma voltam a dokinál. Nem találják a diónyi daganatot, ami 3 hónapja még a vastagbelemben volt érezhetően is tüneteket produkálva. Hááát....
Ezek után mindenkit arra biztatok, hallgassanak a tapasztaltakra és fogadják el a tanácsukat, mert tényleg működnek!!!

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása