Ízületek

Gerincsérv

Dátum: 2015.02.03 | Feladó: Lajos

6 hónapja nappal állandóan viselem a Prillian vulkáni kőzetes derékpántját, éjszaka a vulkáni kőzetes drékaljon alszok és szedem a Roborax forrásoldatot és a Kalcium-ion forrásoldatot. A sérv fogta magát és vissza húzódott. A doki nem érti. Én meg nagyon örülök!

Köszönöm

Köszvény

Dátum: 2014.03.21 | Feladó: Kovács Péter

2014. januárjában ismertem meg a Prillian készítményeket az Iklódi Erzsike agyon hálás vagyok a hölgynek, mert köszvény alakult ki nálam évekkel ezelőtt és mint minden ízületi gyulladás, hihetetlen fájdalmak törtek időnként rám. Mindenem fájt olyankor és a fájdalomcsillapítók sem használtak. Aztán a hölgy javaslatára kipróbáltam a Prillian Kalcium-ion forrásoldatot, mellette szedtem a Mix forrásoldatot, az Ezüst forrásoldatot és a Csicsókakoncentrátumot feketeribizlivel. Már napokon belül nagyon sok javulást éreztem. Aztán vettem egy vulkáni kőzetes derékpántot és ahogy elkezdtem használni, már perceken belül csillapodott még jobban a fájdalom és most teljesen jól vagyok, minden fájdalmam megszűnt.

Mindenkinek tiszta szívemből ahánlom ezeket a csodálatos készítményeket.

Üdvözlettel: Péter Romániából

Gerinc és izom problémák

Dátum: 2014.03.12 | Feladó: Molnár Márta

3 hónappal ezelőtt ajánlotta a barátnőm a vulkáni kőzetes derékpántot. Elkezdtem használni és egy hónap után már meg bírtam magamat tartani, ami azelőtt sajnos nem ment. Állandóan támaszkodnom kellett valamire előtte.

Szuper! Mindenkinek ajánlom

Re:Gerinc és izom problémák

Dátum: 2015.02.03 | Feladó: Markovicsné Marika

A Prillian derékpántról én is csak jókat tudok mondani. Nekem a vállam fájt nagyon. 40 perc használat után megszűnt a fájdalom.

Csontritkulás

Dátum: 2013.10.22 | Feladó: Iklódi Erzsébet

https://www.youtube.com/watch?v=ZgC34IMNDeM

Új hozzászólás hozzáadása