Tapasztalatok

Hajprobléma

Dátum: 2013.09.17 | Feladó: Imre az Egyesült Királyságból

Szia Kedves Erzsike!

Évek óta kopasz voltam, nem akart a hajam kinőni. 3 éve voltál idekint Angliában és adtál nekem ezüst gélt, Mix forrásoldatot és Homoktövises port. Egy hónap múlva elkezdett nőni a hajam.
Mostmár Te fizeted a fodrászomat!!! :)

Jimmy

Gyomorfekély

Dátum: 2013.09.03 | Feladó: Nagy Gyula

Tisztelt Hölgyem!

Köszönetet szeretnék mondani Önnek, a sok évig problémát okozó gyomorfekélyem tünetei pár nap alatt eltűntek és 3 hónap után teljesen jól vagyok.

További sikeres munkát kívánok.

Köszönet

Dátum: 2013.09.03 | Feladó: Kedves Fórumozók!

Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy megosztják mindenkivel a tapasztalataikat!

Remélem, nagyon sok embernek tudnak - tudunk - ezáltal segíteni!

Kérek mindenkit, bármilyen tapasztalatai vannak a készítményekkel kapcsolatosan, osszák meg egymással, hogy minél több embernek tudjunk ezáltal is segíteni.

Köszönettel: Iklódi Erzsébet

Allergia

Dátum: 2013.09.03 | Feladó: Kovács Ildikó

Kovács Ildikó vagyok Solymárról. Mindenkinek a figyelmébe szeretném ajánlani a Prillian Ambrosia nevű készítményt, amely rövid tájékoztatója a youtube-on is megtalálható.
Hihetetlen volt számomra, de tényleg nincsenek tüneteim, pedig az elmúlt években folyamatosan tüsszögtem, könnyeztem és még a torkom is viszketett a parlagfű szezonban. Most pedig zsebkendőre sincs szükségem.

Köszönöm Önnek!

Agyérelmeszesedés

Dátum: 2013.09.03 | Feladó: Gaál Ferencné

Kedves Erzsébet!

Az agyérelmeszesedésemre ajánlott készítményeknek köszönhetően pár nap alatt teljesen megszűntek a fejfájás, szédülés és a fülzúgásom is. Mostmár egészen biztosan végig fogom csinálni az Ön által ajánlott kúrát, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

Üdvözlettel: Gaál Ferencné

Szívműtét

Dátum: 2013.08.24 | Feladó: Kovács László

Kedves Erzsike!

Szeretném ezúton még egyszer kifejezni hálámat, amiért nem kellett megműteni a szívemet. Be kell vallanom, az elején nem nagyon hittem, hogy megúszhatom, hiszen csak 3 hetem volt a műtét időpontjáig. Ahogy elkezdtem fogyasztani az Ön által ajánlott készítményeket, hihetetlenül gyorsan éreztem a javulást. Nem kellett egy vagyon kifizetnem a műtétre, nem estem ki a munkámból és nagyon jól érzem magam.

Boldog vagyok, hogy megismerhettem!

Minden jót kívánok: Kovács László, Békéscsaba

Szürkehályog

Dátum: 2013.08.24 | Feladó: Burai Istvánné

Kedves Erzsike!

Nagyon boldog vagyok, amiért Önnek és a csodálatos Prillian készítményeknek hála, nem kell a szürkehályog műtétet elvégezni a szememen, márt pár hét alatt szinte teljesen leoldódott. A doktor úr kérdezte, hogy mit csináltam vele, én elmondtam és azt monda: nagyon jó, folytassam csak tovább, mert elmarad a műtét!

Köszönöm mégegyszer: Burai Istvánné, Miskolc

Pajzsmirigy daganat

Dátum: 2013.08.23 | Feladó: Horváth Sándorné

3 hete szedtem a Prillian RCL forrásoldatot, a Kalcium-iont és a Csicsóka koncentrátumot Gránátalmával. Ekkor mennem kellett biopsziára, ami végül elmaradt, mert a pajzsmirigyemben a daganat a 3 hét alatt 10mm-ről összehúzódott 6mm-re!!!

Köszönöm: Horváth Sándorné, Debrecen

Cukorbetegség

Dátum: 2013.08.21 | Feladó: Dávid Albert

Elhagyhattam az inzulint!

Köszönöm Önnek és a Prilliannak!

Dávid Albert, Budapest

<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása